14/07/2012 KARXOFETES – Nens & Música


Mini Batucada: Començarem a les 17:30 amb una batucada que farà les seccions infantils de les colles de Diables de la Colònia i Can Paulet percussió. Anirà per la rambla fins l’ateneu.

Activitats: a partir de les 18 als jardins de l’ateneu

Per nens de 0 a 1 anys… Paneres musicals, per que els més petits puguin tenir contacte amb instruments musicals.

Per nens de 1 a 4 anys… Tallers d’experimentació i tallers de construcció d’intruments musicals amb materials reciclats.

A més a més… jocs de cucanya tradicionals gegants: 3 en ratlla, memory, domino; i jocs variats pels més grans de 4 anys.

Tastet d’instruments de percussió: a partir de les 19:30 també als jardins de l’ateneu per Can Paulet percussió

Aquesta hora podrem gaudir d’un berenar saludable a base de fruita del temps i durant tot el karxofetes tindrem el racó del conte organitzat per edicions Hipòtesi i Kalandraka.

Però no s’acaba aqui… cap a les 20:15 començarà l’actuació del grup d’animació infantil AMBÄUKATANÀBIA

18:00 Karxofetes

Disseny de Berta Ros Roig

Ja hi som aquí els karxofetes…. amb ganes de fer festa!!!! El proper 14 de juliol a les 18h al  Parc de la muntanyeta.

Farem activitats per grans i petits: pels nadons panereres musicals, pels més grandets jocs d’experimentació, jocs de cucanya, taller de construcció d’instruments amb materials reciclat, i per a tothom… berenar saludable!!!
A més tindrem racó del conte, tastet d’instruments de percussió a càrrec de Can Paulet Percussió infantil i animació familiar amb l’espectacle Campi qui pugui! d’Ambäukatunàbia Grup d’Animació.

No t’ho perdis!!!

Taller de percussió infantil a càrrec de Can Paulet Percussió


20:30 Grup animació infantil

Ambäukatunàbia

Ambäukatunàbia som un grup d’animació com pocs! Som cinc joves músics i una animadora que transmetem alegria, força i motivació a través de les cançons i danses en directe dels nostres espectacles. No utilitzem recursos gravats, i atenció: No tenim teclat multifuncions!!

www.ambaukatunabia.cat

http://ambaukatunabia.bandcamp.com/