De mica en mica el Karxofetes s’ha consolidat no només com un esdeveniment propi del Festival Karxofarock el dissabte a la tarda, sinó també com una alternativa d’activitats familiars a Sant Boi i als pobles del voltant. Reciclar, reutilitzar, experimentar, compartir, gaudir, ballar o donar-li corda a la creativitat són alguns dels valors que ens caracteritzen, seguint com a fil conductor l’ampli ventall que ens proporciona la música.

Vestim el nostre escenari d’estructures sonores fetes amb materials reutilitzats, jocs d’aigua, espais d’experimentació, contacontes, animació infantil, espais per a petits de 0 a 3 anys, berenar saludable, tallers i el nostre magnífic grup d’animació Karxofetes Band, sempre donant-li ritme a l’espectacle.

La nostra programació s’estén durant tot l’any amb els actes a la Festa de Santa Cecília, al novembre amb vermut musical, tallers i l’actuació de la Karxofetes Band; per la Diada de Sant Jordi amb contacontes, exposicions de contes i música; també en diferents esdeveniments que ens van sorgint i sobretot en el marc del Festival Karxofarock, al juliol.

Quan s’obre el teló i s’encenen els llums les protagonistes d’aquesta obra són les famílies que ens acompanyen, els balls, les rondalles, les pinzellades de colors, de creativitat i el soroll de la descoberta.

Rere el teló, un grup de voluntàries engeguem amb molta il·lusió aquest projecte, tot tenint com a motor principal els petits i petites de Sant Boi.